Trainer: Mirjam Pels
Mirjam Pels
Over deze trainer:

Over Mirjam

Mirjam heeft een achtergrond bij grote internationale commerciële organisaties.

Mirjam is enthousiast, open, empathisch en kan op prettige wijze mensen motiveren, inspireren en in beweging brengen. Ook het omgaan met en het aansluiten bij zeer diverse gesprekspartners is haar kracht. Zij is gecertificeerd trainer. Mirjam heeft  twee specialisaties. Dit zijn  “Focus Management” en “Waarheidsvinding”

Focus Management & Effectief werken

Mirjam heeft ruime ervaring met organiseren, het halen van deadlines, efficiënt werken, snelle besluitvorming en stress. Ze weet als geen ander hoe hoog de werkdruk kan oplopen in een bedrijf.

Burn-out door overbelasting is een groeiend probleem is binnen bijna elke bedrijfstak. Hoe zorg je er in deze tijd nu voor dat je minder afgeleid wordt, meer werk kunt verzetten in minder tijden hoe je meer rust, overzicht en controle krijgt? Dat staat in deze training centraal!

Waarheidsvinding

Mirjam heeft een passie voor non-verbale communicatie en dat wat mensen je vertellen zonder woorden.

“Ik ben altijd verbaasd geweest dat er in opleidingen en bedrijven zo weinig aandacht is voor het non-verbale aspect van communicatie.” Mirjam volgt de methodiek van de Leugenacademie. “De training van de Leugenacademie is voor mij een echte eyeopener en heeft een in Nederland unieke benadering in het herkennen van inconsistent gedrag tussen lichaamstaal en het gesproken woord”

Het beheersen van deze methodieken geeft je waardevol inzicht in het leren “lezen” van je gesprekspartner en waarheidsvinding. Een prachtig vakgebied waarin je eigenlijk nooit uitgeleerd raakt.

Welke trainingen?