Trots op Tech dag

Tijdens de Trots op Tech (TT) dag volgt jouw medewerker vier verschillende trainingen. Er is een keuze uit wel 20 verschillende trainingen op het gebied van veiligheid, communicatie en techniek. Je kunt al jouw medewerkers inschrijven en iedereen volgt zijn eigen op maat gemaakte programma.

Wij houden rekeningen met het niveau van jouw medewerkers en de werkzaamheden waar ze mee te maken krijgen. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht. Jouw medewerkers zullen veel leren, maar tegelijkertijd een leuke dag beleven. 

Tijdens de TT-dag komen onder andere de volgende trainingen aan bod:

N

BHV

N

NEN 4010

N

NEN 3140

N

Noodverlichting

N

Hoogwerker

N

Ledverlichting en dimmen

N

Laadpalen

N

Zonnepanelen

N

Storing zoeken

N

Metingen verrichten aan elektrische installaties

N

Communicatie

N

Van monteur tot ambassadeur

N

Aardlek testen

N

Thermografie

N

Keuren arbeidsmiddelen

N

Warmtepompen: het juiste advies

N

Eerste hulp bij elektriciteitsongevallen

Staat jouw training niet op ons programma? Deel jouw wensen dan met ons zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de training 100 procent aansluit op jouw wensen.

Investering deelname:

€ 375,-  excl btw. *

* De kleine lettertjes: De totale investering voor een TT-dag is €495,-. Via de OSR regeling van het OTIB heb je recht op minimaal €120,- subsidie teruggave voor onze TT-dag.

Mogelijk kun je van nog meer subsidies gebruik maken. Wil je weten hoe en welke? Download onze whitepaper over subsidies of neem contact met ons op. Wij helpen je graag om de kosten te drukken.

Schrijf je in voor één van de TT-dagen!