Trots op Tech dag Monteurs

Tijdens de Trots op Tech (TT) dag volgen jouw monteurs vier verschillende trainingen. Er is een keuze uit wel 20 verschillende trainingen op het gebied van veiligheid, soft skills en techniek. Je kunt al jouw monteurs inschrijven en iedereen volgt zijn eigen op maat gemaakte programma.

Wij houden rekeningen met het niveau van jouw monteurs en de werkzaamheden waar ze mee te maken krijgen. De trainingen zijn interactief en praktijkgericht. Jouw monteurs zullen veel leren, maar tegelijkertijd een leuke dag beleven.

Tijdens de TT-dag komen onder andere de volgende trainingen aan bod:

N

Metingen verrichten aan elektrische installaties

N

Noodverlichting: Installeren en onderhouden

N

Inspecteren Noodverlichting

N

Ledverlichting en dimmen

N

Word een laadpalen pro!

N

Storing zoeken

N

NEN 4010

N

Data/IP

N

Van monteur tot ambassadeur

N

Haal meer uit je klus!

N

Warmtepompen: het juiste advies

N

Eerste hulp bij jezelf

N

Praktisch leiderschap

Staat jouw training niet op ons programma? Deel jouw wensen dan met ons zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de training 100 procent aansluit op jouw wensen.

Investering deelname:

€ 365,-  excl. btw. *

* De totale investering voor een TT-dag is €495,-. Via de OSR regeling van Wij Techniek (OTIB) heb je recht op minimaal €130,- subsidie teruggave voor onze TT-dag.

Mogelijk kun je van nog meer subsidies gebruik maken. Wil je weten hoe en welke? Download onze whitepaper over subsidies of neem contact met ons op. Wij helpen je graag om de kosten te drukken.

Schrijf je in voor één van de TT-dagen!