Trainer: Ron de Goed
Ron de Goed
Over deze trainer:

Opleiden zit Ron in het bloed. In 1985 startte hij zijn loopbaan als Hoofd / Praktijkopleider bij de PEN Bedrijfsschool. Van daaruit is hij doorgegroeid tot Opleidingsfunctionaris bij het PEN energiebedrijf en Hoofd van de afdeling Laagspannings- en Arbo opleidingen bij NUON Technisch opleidingen. Hierna heeft hij zeven jaar, als Algemeen Directeur, Rodego Arbotrainingen & Advisering geleid. In de loop der jaren heeft Ron zelf ook de nodige opleidingen gevolgd: MTS Elektrotechniek, Praktijkbegeleider, Hogere Opleiding Elektrotechniek, HBO Bedrijfskunde en een Masteropleiding Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ron is het gezicht van Rodego Technische opleidingen. Met het credo ‘a lifelong learning’ volgt Ron zijn eigen passie wat hierdoor ook de missie van de organisatie is geworden.

Ron: “Blijven leren en jezelf ontwikkelen is niet alleen hartstikke leuk, het is ook de basis van een bloeiende carrière.” Ron: “Mensen motiveren en bijscholen zodat een ieder actueel blijft in zijn of haar werkzaamheden, daar maak ik mij hard voor. Ook in de verplichte opleidingen zoals de VCA vind je uitdagingen als je er open voor staat en het op een enthousiaste wijze overgebracht wordt.”

Welke trainingen?