Training: Internet-Of-Things en wat betekent dat voor mij als Installateur?

Doelgroep:

Binnendienst, Monteurs E, Monteurs E&W

Vakgebied:

Techniek

Certificaat:

Ja

Algemeen:

Na computers, telefoons en tablets krijgt zo’n beetje alles wat een stekker heeft een internetverbinding. Het aantal blijft maar groeien en natuurlijk moet er zoveel mogelijk in verbinding staan met elkaar. De grootste groei zit hem in de installatietechniek. Al te vaak krijgen monteurs nieuwe spullen in handen met de opdracht: ‘installeer maar!’. Daar sta je met alweer iets nieuws. De deelnemer leert tijdens deze training om te gaan met nieuwe producten.

Duur:

1 uur en 30 minuten

Niveau:

n.v.t

Verdeling:

80% theorie
20% praktijk

Vooropleiding:

n.v.t

Doelstellingen:

De deelnemer krijg een beter begrip voor ‘The Internet of Things’ en wat dit voor hem of haar betekent. Zowel voor nu als de toekomst. De technicus leert welke technieken inmiddels verouderd en onveilig zijn en welke alternatieven er zijn.

Programma:

Deze training gaat in op het ontstaan van Internet-of-Things, waar we nu staan en waar de toekomst heen gaat. Hoe kan je als technicus je hierop voorbereiden en/of bijleren? Hoe leer je zo snel mogelijk met nieuwe producten omgaan? Hoe zit het met bedieningsgemak, veiligheid en privacy? Hoe leg je dit uit aan klanten? Wat doe je met updates en wat kan er misgaan?

Deze sessie gaat niet alleen één kant op, er is veel ruimte vrij gehouden voor vraag en antwoord. Aan het einde van de sessie krijgt de deelnemer een hand-out mee met handige tips om meer te leren over het onderwerp.

Onze trainingen

De Installatie Academie helpt je om de kennis en vaardigheden van iedereen binnen je installatiebedrijf op peil te houden.  Uiteraard geldt dit voor de verplichte (technische) opleidingen, maar wij bieden ook opleidingen en trainingen.

Die je up to date houden van de trends en ontwikkelingen in de branche.

De wetten en regelgevingen precies aan je uitleggen.

Die je helpen om nog succesvoller te ondernemen.

Benieuwd welke trainingen wij aanbieden? Bekijk dan onze pagina Aanbod.

Waarom werken met De Installatie Academie?

Uniek in de branche: vier trainingen op één dag

Trainingen voor alle lagen in de organisatie

Trainen op centrale locatie in het land.

Interactief en praktijkgericht

Per medewerker een programma op maat

Besparen van geld